• Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Endrit
  Μηχανές που τρέχουν το αγαθό. Φανταστικός autually ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας
 • Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Paulo Duarte
  Μηχανή που τρέχει εντάξει. και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μεταπώλησης.
 • Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Cersor
  Αγαθό μηχανών. Ακριβώς ελπίζω ότι η επιστροφής επίσκεψη μπορεί να είναι κάθε μήνα αντί κάθε δύο εβδομάδων επειδή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ρωτήσει
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ada
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-571-63559816
WhatsApp : +8613646868017

Ενιαίος καταστροφέας εγγράφων κομματιών άξονων πλαστικός, πλαστικός θραυστήρας κομματιών με το σύστημα ελέγχου PLC

Τόπος καταγωγής ΣΟ
Μάρκα Joful
Πιστοποίηση CE
Αριθμό μοντέλου S-600/700/800/1000 / Τ-400/600/800/1000/1200/1500/2000.
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ομάδα
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Η ταινία, αφρός EPE, εξάγει το ξύλινο κιβώτιο/ή ανά αίτημα πελατών
Χρόνος παράδοσης 7-48 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς 40 σύνολα ανά μήνα

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα Προϊόντος Πλαστικός καταστροφέας εγγράφων κομματιών, πλαστικός θραυστήρας κομματιών, πλαστικές μηχανές ανακύκλ εφαρμογή Πλαστικό, PP, PE, HDPE, σωλήνας της PET, παχύ λάστιχο, σωλήνας, τύμπανο, ξύλο, ε-απόβλητα, συσκευασμ
Υλικό blade Cr12 Mov/SKDII/D2/H13… Ικανότητας Δυνατότητα προσαρμογής
Μοτέρ εξαρτάται από τη ζήτηση αποκομμάτων Εγκατάσταση Σχέδιο συνελεύσεων προσφοράς/βίντεο, εγκατάσταση υποστήριξης στο εξωτερικό
Χαρακτηριστικό γνώρισμα 100% QC επιθεώρηση πριν από την αποστολή άξονα ενιαίος/διπλός/τέσσερις άξονες για την επιλογή
Υψηλό φως

πλαστική τεμαχίζοντας μηχανή αποβλήτων

,

Πλαστικός καταστροφέας εγγράφων ανακύκλωσης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Ενιαίος καταστροφέας εγγράφων αποβλήτων άξονων πλαστικός, βιομηχανικός καταστροφέας εγγράφων για το πλαστικό κομμάτι απορρίματος, υλικός καταστροφέας εγγράφων κύβων, παχύς λαστιχένιος καταστροφέας εγγράφων, καταστροφέας εγγράφων σωλήνων HDPE/PE/PP/ABS

 

Περιγραφή του πλαστικού καταστροφέα εγγράφων κομματιών απορρίματος


Η σειρά S Joful είναι ένας τύπος στερεάς μηχανής καταστροφέων εγγράφων για τη γενική χρήση, μπορεί να τεμαχίσει τα περισσότερα υλικά αποτελεσματικά με τη μικρή κατανάλωση ενέργειας, την υψηλή παραγωγή και τα εύκολα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κίνησης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα διαφορετικά πρότυπα σύμφωνα με το υλικό που πρέπει να τεμαχίσουν και η απαίτηση ικανότητας. Οι καταστροφείς εγγράφων αυτών των στερεών αποβλήτων σειράς χρησιμοποιούνται γενικά για να τεμαχίσουν το σκληρό υλικό που είναι δυσκολότερο να σπαστούν, όπως το σκληρό πλαστικό, το λάστιχο, ρόδες, νάυλον πλαστικό, προφυλακτήρες αυτοκινήτων, εγκαταλειμμένα δίχτυα του ψαρέματος, πλαστικός σωλήνας, ίνα, δέμα εγγράφου, ηλεκτρικά συστατικά, καλώδια, πίνακες κυκλωμάτων, ξύλο και ούτω καθεξής.

 

Joful ο ενιαίος καταστροφέας εγγράφων αποβλήτων κομματιών άξονων πλαστικός αποτελείται από να κινήσει τον κόπτη και τη στάσιμη εργασία μαχαιριών μαζί προς την πλήρη να τεμαχίσει απαίτηση. Ο κόπτης είναι αποτελείται από το στροφέα βάσεων και τους τετράπλευρους φραγμούς μαχαιριών μορφής κινούμενους. Ο κινούμενος φραγμός μαχαιριών έχει 4 εξέχουσες θέσεις, αντικαθιστούν τη χρήση. Οι κινούμενοι φραγμοί μαχαιριών τακτοποιούνται στις πολλαπλάσιες» V-Shape» σειρές κατά μήκος του στροφέα βάσεων και σταθερός μέσω των βιδών στο στροφέα βάσεων, που περιστρέφεται μαζί με το στροφέα βάσεων, τα δύο από κοινού το καλούμε κινούμενο κόπτη. Υπάρχουν δύο ομάδες στάσιμου μαχαιριού, που καθορίζονται στο ράφι. Το υλικό ωθείται από τον οριζόντιο υδραυλικό κύλινδρο στην κατεύθυνση κοπτών. Η ταχύτητα είναι ομαλή και διευθετήσιμος, η προώθηση είναι μεγάλη και ομοιόμορφη.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πλαστικού καταστροφέα εγγράφων κομματιών αποβλήτων


1. Ο ενιαίος καταστροφέας εγγράφων άξονων είναι ισχυρός και ανθεκτικός. Κατάλληλος για ποικίλα μαζικά στερεά υλικά, υλικά που είναι δύσκολο να εξεταστούν, πλαστικά εμπορευματοκιβώτια και πλαστικά βαρέλια, πλαστικά μαξιλάρια. Τεμαχίζοντας τα μόρια σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες τόσο μικρές όπως 20mm. Σύμφωνα με τους πελάτες οι ανάγκες και παρέχουν όλα τα είδη χοάνης τροφών. Το αργόστροφο περιστροφικό μαχαίρι συσκευών, χαμηλού θορύβου, περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση.
2. Η βάση λεπίδων και η λεπίδα στον περιστροφικό κύλινδρο μπορούν να είναι αποσύνθεση .it είναι εύκολες να καθαρίσουν και συντήρηση.
3. Η περιστροφική λεπίδα υιοθετεί το σχέδιο Β, μπορεί να μειώσει το θόρυβο και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.
4. Κάθε περιστροφική λεπίδα με την τέμνουσα κόχη 4, όταν η περιστροφική λεπίδα είναι ένδυση, αυτό μπορεί να περιστραφεί σε 90 βαθμό, κατόπιν η λεπίδα μπορεί συνεχίζει να χρησιμοποιεί.
5. Ο ενιαίος καταστροφέας εγγράφων άξονων είναι ισχυρός και ανθεκτικός. Κατάλληλος για ποικίλα μαζικά στερεά υλικά, υλικά που είναι δύσκολο να εξεταστούν, πλαστικά εμπορευματοκιβώτια και πλαστικά βαρέλια, πλαστικά μαξιλάρια. Τεμαχίζοντας τα μόρια σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες τόσο μικρές όπως 20mm. Σύμφωνα με τους πελάτες οι ανάγκες και παρέχουν όλα τα είδη χοάνης τροφών. Το αργόστροφο περιστροφικό μαχαίρι συσκευών, χαμηλού θορύβου, περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση.
6. Επιλέξτε τη διαφορετική βάση ραβδιών μαχαιριών στα υλικά, σχεδιάζουμε επίσης τη διαφορετική βάση seaters κοπτών στο διαφορετικό ενωμένο στενά materials.like κινούμενο μαχαίρι τύπων seater, το μετακινούμενο κινούμενο μαχαίρι τύπων seater και ενσωματώσαμε το κινούμενο μαχαίρι τύπων seater

7. Το υλικό σύστημα τροφοδοσίας ώθησης είναι υδραυλικοί τρόποι, το τρέξιμό του πολύ σταθερά

η μηχανή είναι έλεγχος από το σύστημα PLC, η λεπίδα .the μπορεί στην αντίθετη κατεύθυνση, και μπορεί επίσης να κλείσει αυτόματο εάν κάτι απροσδόκητο συμβαίνει, με την πολύ υψηλή υπηρεσία ασφάλειας.

 

 

 

Πλαστικό κομμάτι απορρίματος που τεμαχίζει τη φωτογραφία επίδειξης δειγμάτων


Ενιαίος καταστροφέας εγγράφων κομματιών άξονων πλαστικός, πλαστικός θραυστήρας κομματιών με το σύστημα ελέγχου PLC 0

 

 

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες


1. Χρονική ανοχή - 48 εργάσιμες ημέρες
2. Όρος πληρωμής - προηγμένη 30% πληρωμή μιά φορά κατά την υπογραφή της σύμβασης, πληρωμή ισορροπίας 70% πριν από την παράδοση.
3. Εγκατάσταση μηχανών

 • a. Σχεδόν ολόκληρη καθορισμένη παράδοση μηχανών έξω, πολύ απλή για τους πελάτες για να εγκαταστήσουν από μόνοι τους και προσφέρουμε επίσης το σχέδιο εγκαταστάσεων
 • b. Εάν είναι απαραίτητο υποστηρίζουμε επίσης στο εξωτερικό την εγκατάσταση

4. Η εγγυητική περίοδός μας είναι 12 μήνες. Εντός της εγγυητικής περιόδου τα σπασμένα μέρη (αποκλείοντας τα μέρη γρήγορος-ένδυσης) μπορούν να ανταλλαχθούν με τα νέα μέρη μας εάν δεν προκαλείται από τους ανθρώπινους παράγοντες. Και οι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι για να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα στο εξωτερικό (αυτή η κατάσταση δεν συνέβη ποτέ). Πέρα από την εγγυητική περίοδο τα σπασμένα μέρη που αποστέλλονται χρεώνονται σε τιμή κόστους.

 

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα