• Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Endrit
  Μηχανές που τρέχουν το αγαθό. Φανταστικός autually ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας
 • Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Paulo Duarte
  Μηχανή που τρέχει εντάξει. και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μεταπώλησης.
 • Hangzhou Joful Industry Co., Ltd
  Ο κ. Cersor
  Αγαθό μηχανών. Ακριβώς ελπίζω ότι η επιστροφής επίσκεψη μπορεί να είναι κάθε μήνα αντί κάθε δύο εβδομάδων επειδή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ρωτήσει
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ada
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-571-63559816
WhatsApp : +8613646868017

XR600 περιστρεφόμενη ταχύτητα 75RPM καταστροφέων εγγράφων 30KW άξονων PipesSingle PE PP

Τόπος καταγωγής ΣΟ
Μάρκα Joful
Αριθμό μοντέλου XR600
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σύνολο
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Ταινία, EPE τυλιγμένη αφρός συσκευασίας συσκευασία κιβωτίων εξαγωγής ξύλινη
Χρόνος παράδοσης 45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 60 σύνολα το μήνα

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
όνομα προϊόντων Τεμαχιστής μονού άξονα, τεμαχιστής δεμάτων πλαστικής μεμβράνης, μηχανή τεμαχισμού για δέμα φιλμ, μηχ 404 Not Found Το πλαστικό κομμάτι, υλικά κύβων, παχιά πλαστικά, παχιά λαστιχένια, συσκευασμένα μπουκάλια της PET,
Υλικό λεπίδων Skd-11, D2, DC53, LD, Cr12MoV/εξατομικεύσιμος Ικανότητα εξατομικεύσιμος
ΜΗΧΑΝΗ 22 KW/εξαρτώνται από τη ζήτηση αποκομμάτων Εγκατάσταση Σχέδιο συνελεύσεων προσφοράς/βίντεο, εγκατάσταση υποστήριξης στο εξωτερικό
Τάση Φάση 380 V/50 Hz το /3, εξατομικεύσιμη Πλεονέκτημα 100% επιθεώρηση πριν από την ποιότητα παράδοσης και εγγύησης
Υψηλό φως

Το PE διοχετεύει με σωλήνες τον ενιαίο καταστροφέα εγγράφων άξονων

,

75RPM ενιαίος καταστροφέας εγγράφων άξονων

,

30KW ενιαίος καταστροφέας εγγράφων άξονων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

XR600 καταστροφέας εγγράφων σωλήνων PE PP, μηχανή 22-30KW, περιστρεφόμενη ταχύτητα 75RPM στροφέων

Πλαστική μηχανή καταστροφέων εγγράφων σωλήνων PE PP, περιστρεφόμενη ταχύτητα 75rpm στροφέων

 

Να τεμαχίσει την επίδειξη δειγμάτων


XR600 περιστρεφόμενη ταχύτητα 75RPM καταστροφέων εγγράφων 30KW άξονων PipesSingle PE PP 0

XR600 περιστρεφόμενη ταχύτητα 75RPM καταστροφέων εγγράφων 30KW άξονων PipesSingle PE PP 1

 

Προδιαγραφές


(Πρότυπο): XR600 XR600-30KW
(Δύναμη μηχανών): 22 KW 30 KW
(Qty των λεπίδων στροφέων): 26+4 PC 26+4 PC
(Qty των σταθερών λεπίδων): 4 PC 4 PC
(Υλικά των λεπίδων): Cr12MoV/SKDII/D2 Cr12MoV/SKDII/D2
(Ταχύτητα): 75-80 περιστροφή/λεπτό 75 -80 περιστροφές/λεπτό
(Διάμετρος του στροφέα): 260 χιλ. 260 χιλ.
(τεμαχίζοντας το μέγεθος δωματίων): 600*600 χιλ. 600*600 χιλ.
(Υδραυλική δύναμη μηχανών): 2,2 KW 2,2 KW
(Κτύπημα κυλίνδρων): 600 χιλ. 600 χιλ.
(Διάσταση L/W/H): 1800*1600*1850 χιλ. 1800*1600*1850 χιλ.
(Βάρος): 2200 κλ 2300kg

Σημείωση:

1. Η ανωτέρω διαμόρφωση μηχανών είναι η τυποποιημένη διαμόρφωση του εργοστασίου μας, και η συγκεκριμένη διαμόρφωση θα είναι διαφορετική για τα διαφορετικά υλικά. Παρακαλώ μας απαιτήστε τους συγκεκριμένους όρους ή τις ειδικές απαιτήσεις.

2. Οι κάτοχοι μαχαιριών καταστροφέων εγγράφων ενιαίος-άξονων μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις τύπους: ενωμένοι στενά κάτοχοι μαχαιριών, αποσπάσιμοι κάτοχοι μαχαιριών και ενσωματωμένοι κάτοχοι μαχαιριών. Για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το προσωπικό πωλήσεων της επιχείρησής μας για να επιβεβαιώσετε ότι οι κάτοχοι μαχαιριών είναι κατάλληλοι.

3. Οι ανωτέρω τεχνικές παράμετροι είναι για την αναφορά μόνο, και υπόκεινται στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση. Οι πελάτες παρακαλώ καλούν και επιβεβαιώνουν με το προσωπικό πωλήσεών μας πρίν διατάζουν.

 

Εισαγωγή του ενιαίου καταστροφέα εγγράφων άξονων


XR ο καταστροφέας εγγράφων σειράς είναι ένας καθολικός καταστροφέας εγγράφων που αναπτύσσεται από το εργοστάσιό μας, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να τεμαχίσει τα περισσότερα υλικά. Μικρή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή παραγωγή, εύκολες να κινηθούν και άλλα χαρακτηριστικά. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα διαφορετικά πρότυπα σύμφωνα με το μέγεθος των υλικών και της απαραίτητης διαχειριζόμενης ικανότητας να επιτευχθεί ο σκοπός «των περιορισμένων φυσικών πόρων, απεριόριστη ανακύκλωση». Αυτή η σειρά καταστροφέα εγγράφων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχίσει δυσκολότερο να σπάσει το πλαστικό, το λάστιχο, τις ρόδες, το νάυλον πλαστικό, αυτοκινητικό προφυλακτήρα, τα δίχτυα του ψαρέματος αποβλήτων, τον πλαστικό σωλήνα, την ίνα, το έγγραφο, τα ηλεκτρικά συστατικά, το καλώδιο, τον πίνακα κυκλωμάτων, το ξύλο, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


 • 1. Ο καταστροφέας εγγράφων ενιαίος-αξόνων είναι ισχυρός και ανθεκτικός. Κατάλληλος για την αποκατάσταση των μαζικών στερεών υλικών, των πυρίμαχων υλικών, των πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων και των πλαστικών βαρελιών, πλαστικά μαξιλάρια. Τα μόρια αποκομμάτων μπορούν να είναι τόσο μικρά όπως 20mm σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες. Και σύμφωνα με την απαίτηση πελατών για να παρέχει ποικίλη ταΐζοντας χοάνη. Ο εξοπλισμός είναι αργόστροφο περιστροφικό μαχαίρι, χαμηλού θορύβου, περισσότερη ενέργεια - αποταμίευση.
 • 2. Ο καταστροφέας εγγράφων ενιαίος-αξόνων αποτελείται από την κίνηση του κόπτη και του σταθερού κόπτη για να τελειώσει τη λειτουργία να τεμαχίσει τα υλικά. Το κεφάλι κοπτών αποτελείται από έναν άξονα βάσεων και διάφορους τετράπλευρους κινούμενους φραγμούς κοπτών. Ο κινούμενος φραγμός μαχαιριών έχει 4 εξέχουσες θέσεις, αντικαθιστά τη χρήση. Ο κινούμενος φραγμός μαχαιριών τακτοποιείται στις v-shaped πολλαπλάσιες σειρές κατά μήκος του άξονα βάσεων, και καθορίζεται στον άξονα βάσεων με τις βίδες, οι οποίες περιστρέφονται μαζί με τον άξονα βάσεων για να διαμορφώσουν τον κινούμενο δίσκο μαχαιριών. Το στατικό μαχαίρι καθορίζει δύο ομάδες, στο ράφι. Το υλικό οδηγείται στο κεφάλι κοπτών από τον οριζόντιο υδραυλικό κύλινδρο. Η ταχύτητα είναι σταθερή και διευθετήσιμη, και η propulsive δύναμη είναι μεγάλη και ακόμα και. Κατάλληλοι για την αποκατάσταση των μαζικών στερεών υλικών, των ανώμαλων πυρίμαχων υλικών, των πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων και των πλαστικών βαρελιών, των σωλήνων, της ταινίας, της ίνας, του εγγράφου, του κ.λπ. η ταχύτητα αξόνων είναι 45~100 περιστροφή/λεπτό.
 • 3. Σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά, τα διαφορετικά μαχαίρια και τα ραβδιά μπορούν να επιλεχτούν. Η επιλογή των μαχαιριών και των ραβδιών μπορεί σωστά πολύ να βελτιώσει την αποδοτικότητα απόδοσης και παραγωγής του εξοπλισμού. Τα μαχαίρια και τα ραβδιά που παρέχονται από το εργοστάσιό μας είναι: μαχαίρια υψηλής επίδοσης και ραβδιά, σκληρά υλικά μαχαίρια και ραβδιά και μαχαίρια και ραβδιά λεπτών ταινιών.
 • 4. Κατά επιλογή των διαφορετικών μαχαιριών και των ραβδιών, την εργοστάσιό μας σχεδιάζει επίσης τις διαφορετικές μεθόδους εγκαταστάσεων κατόχων μαχαιριών σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών υλικών: ενώνοντας στενά κινητός κάτοχος μαχαιριών, αποσπάσιμος κινητός κάτοχος μαχαιριών, και ακέραιος κινητός κάτοχος μαχαιριών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα